ENGINE POWER

Η Nerea Martí επιστρέφει στην F1 Academy

F1 Academy Nerea Martí: Η Ισπανίδα οδηγός επιστρέφει στο πρωτάθλημα ως πρεσβευτής της παγκόσμιας μάρκας lifestyle, Tommy Hilfiger
Η Nerea Martí επιστρέφει στην F1 Academy

F1 Academy Nerea Martí: H Ισπανίδα γίνεται ο παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας lifestyle Tommy Hilfiger. Θα αγωνιστεί με τα χρώματά του και πάλι με την ομάδα Campos Racing.

Η Nerea Martí επιστρέφει στην F1 AcademyΗ Ισπανίδα οδηγός θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη σεζόν της στο πρωτάθλημα και θα το κάνει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο: ως πρεσβευτής της παγκόσμιας μάρκας lifestyle, Tommy Hilfiger. Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου του αυτοκινήτου για το 2024, στο οποίο θα αγωνιστεί υπό την προστασία της Campos Racing, όπως και πέρυσι. “Είμαι πολύ χαρούμενη. Το να μπορείς να συνεχίσεις με τον Κάμπος για άλλη μια χρονιά στην Ακαδημία της F1 είναι απίστευτο. Είναι πολύ ιδιαίτερο να το κάνεις με τον Κάμπος, γιατί είναι ισπανική ομάδα και με την οποία δουλέψαμε πέρυσι και γνωριζόμαστε όλοι. Η ομάδα είναι δυνατή και, με όλα όσα μάθαμε την περασμένη σεζόν, φέτος θα μπορέσουμε να είμαστε στην κορυφή », λέει η πιλότος, που μόλις έμαθε τη νέα της συμμετοχή στην κατηγορία που κέρδισε η Marta García την περασμένη σεζόν.

F1-Academy-Nerea-Marti-formula-one-woman

F1 Academy Nerea Martí: H Νερέα θα επιδιώξει να γίνει η αποκάλυψή του και να συνεχίσει την ισπανική κληρονομιά στην Ακαδημία της F1. Θα έχει όλη την πίεση κάτω από τους ώμους της, γιατί θα είναι η μοναδική Ισπανίδα εκπρόσωπος στην πίστα αυτή τη σεζόν. Ακόμα κι έτσι, δεν ανησυχεί, γιατί η επιθυμία νικά τους φόβους. Η νέα τους συμμαχία με τον Tommy Hilfiger θα τους οδηγήσει επίσης να πραγματοποιήσουν διάφορες ενέργειες και καμπάνιες εκτός πίστας, τις οποίες θα συνδυάσουν με τους επτά αγώνες που θα αγωνιστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν και οι οποίοι θα συμπίπτουν με τα γεγονότα της Formula 1 (ένα από αυτά είναι το GP Ισπανίας, στη Βαρκελώνη). 

Με αυτή τη συνεργασία, ο Martín, που είναι μόλις 22 ετών, εντάσσεται σε πρόσωπα παγκόσμιας κλάσης που έχουν συνεργαστεί με τον Tommy Hilfiger, όπως οι Lewis Hamilton, George Russell, Mick Schumacher, Rafa Nadal, Madelyn Cline και Gigi Hadid, μεταξύ άλλων. «Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί ο Tommy Hilfiger έχει δεσμευτεί για αυτή τη σεζόν και είναι εκπληκτικό να φοράς τα χρώματά τους και να τα φοράς στο αυτοκίνητο και στις φόρμες. Εκτός πίστας, είμαι επίσης πρεσβευτής και θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά έργα και εκδηλώσεις που θα είναι πολύ σημαντικά και που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά», προσθέτει, χαρούμενη για την υπογραφή. 

F1-Academy-Nerea-Marti-formula-one-woman

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Nerea Martí επιστρέφει στην F1 Academy», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!