SPORTIME BET

Μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ηλιούπολης

Κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ»
Μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ηλιούπολης

Ένας «θησαυρός» περίμενε έναν τυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ στην Ηλιούπολη, που κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ». Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της περιοχής και έφυγε με μισό εκατομμύριο ευρώ. 

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Πήραμε μεγάλη χαρά. Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο νικητή που αναδεικνύεται στο κατάστημά μας. Μακάρι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι. Ευχόμαστε στον τυχερό να χαρεί το έπαθλο και να έχει την υγεία του», σχολιάζει ο Χαράλαμπος Κούνας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ επί της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου 17.

Προνόμια και δώρα από το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλος νικητής του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Ηλιούπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.