ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον αν θα ξεκινήσει ο Λιούμπισιτς

Η ΑΕΚ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα ξεκινήσει σε ματς βασικός ο Λιούμπισιτς που έως τώρα έχει πάρει λεπτά ως αλλαγή
ΑΕΚ: Ενδιαφέρον αν θα ξεκινήσει ο Λιούμπισιτς

Η ΑΕΚ με τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς σήκωσε μπόλικη σκόνη. Άλλωστε, δεν είναι και λίγο η κίνηση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι. Ο κόσμος της ΑΕΚ τον καλοδέχθηκε τον κροάτη που είναι και καλός παίκτης και ήδη έβαλε στο βιογραφικό του και γκολ, το 3-0 με την Κηφισιά.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον για το σημερινό (28/2, 19:00) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αν τελικά ο Λιούμπισιτς ξεκινήσει βασικός.

Έως τώρα, ο 25χρονος χαφ έχει προλάβει να παίξει 4 συμμετοχές με την ΑΕΚ. Όλες ως αλλαγή.

Μπήκε στο 78’ με τον Αστέρα Τρίπολης (νίκη 4-2), στο 82’ στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο 70’ στη νίκη 3-0 με την Κηφισιά αλλά και στο 68’ στο πρόσφατο 1-3 με τη Λαμία.

Ο Αλμέιδα τον υπολογίζει ήδη στο rotation αλλά για περίπου 20 και κάτι λεπτά.

Επομένως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Θα έχει ενδιαφέρον αγωνιστικό, πως θα κινηθεί έχοντας μπροστά του περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και δεδομένα θα πρέπει να πάρει επιλογές.

Ο Λιούμπισιτς βέβαια φυσικά και έχει ρυθμό μια και πριν έρθει στην ομάδα του Αλμέιδα, μια και είχε παίξει με την Ντινάμο 27 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 11 στην Ευρώπη.

 

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ενδιαφέρον αν θα ξεκινήσει ο Λιούμπισιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.