ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτά κάνει ο Μαξίμοβιτς στη Χετάφε

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να φέρει τον Μαξίμοβιτς από τον Ιανουάριο αλλά η Χετάφε τον κράτησε και εκείνος παίζει βασικος
Παναθηναϊκός: Αυτά κάνει ο Μαξίμοβιτς στη Χετάφε

Ο Παναθηναϊκός ηρέμησε λίγο με τη νίκη που έκανε με τον Άρη. Το ήθελε αυτό ο Τερίμ, το ήθελε και η ομάδα του ως σύνολο. Δε γινόταν άλλη γκέλα και μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο μετά τις ισοπαλίες με την Λαμία και την Κηφισιά.

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του αδημονούν για το πρωτάθλημα. Το σκέφτονται, το θέλουν. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι στο -1. Η απόσταση από την ΑΕΚ είναι στους 3 βαθμούς και η ομάδα του Τερίμ από την 3η θέση της βαθμολογίας εκκινεί για την τελευταία αγωνιστική και έχει το ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε φυσικά να έχει μια έξτρα λύση στα χαφ φέτος με την απόκτηση του Νεμιάνια Μαξίμοβιτς. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να τον φέρουν από τον Ιανουάριο. Δεν τα κατάφεραν και μια ματιά στο τι κάνει με τη Χετάφε στην Ισπανία το δείχνει.

Οι ισπανοί ήθελαν να τον κρατήσουν για να τον βάζουν. Ο Μαξίμοβιτς έχει παίξει στα 25 από τα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σε όλα βασικός. Και σε 3 από τα 4 του Κυπέλλου. Έχει σκοράρει 3 φορές στο πρωτάθλημα.

Μόλις ένα ματς έχει χάσει αυτό με τη Μπέτις στις 4 Φεβρουαρίου.

Η Χετάφε πάει και καλά. Στη 10η θέση, 8 βαθμούς από τη Μπέτις που είναι στην 6η και πάει αν μείνει εκεί στο Europa Conference League.

Για παραμονή δε γίνεται συζήτηση, την έχει εξασφαλίσει.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτά κάνει ο Μαξίμοβιτς στη Χετάφε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.