MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα αποκαλύπτει τις παρανομίες του Μάκη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά «Το Ναυάγιο» με τη Λίνα να βγάζει στη φόρα τον Μάκη.
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα αποκαλύπτει τις παρανομίες του Μάκη

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το Ναυάγιο συνεχίζει τις μεγάλες αποκαλύψεις καθώς μετά το σοκ του Βασίλη για τον εραστή της Ασημίνας, η Λίνα βγάζει στο φως τις παρανομίες του Μάκη.

Η σειρά του Mega θα έχει ραγδαίες εξελίξεις ιδιαίτερα με τη σχέση της Λίνας και του Μάκη καθώς η πρώτη αγωνιά για την τύχη του όσο αυτός δρα παράνομα.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα αποκαλύπτει τι κάνει ο Μάκης

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν εκείνος δεν συμφωνεί.

Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος. Η Λίνα αγωνιά και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο.

Η Αλίκη λέει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται όταν αυτός μαθαίνει όσα έχει πει εκείνη και κινδυνεύουν να χωρίσουν. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Δραπετεύει από τη φυλακή η «αρραβωνιαστικιά» του Αντώνη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σε σοκ οι αστυνομικοί από εύρημα για το θάνατο της Λιζέτας

Γιώργος Λιάγκας: Φήμες ότι έχει σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα αποκαλύπτει τις παρανομίες του Μάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα