MEDIA

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μιχαήλ και Μάρκος πέφτουν σε ενέδρα θανάτου

Συγκλονίζει η Μάγισσα καθώς ο Μάρκος και ο Μιχαήλ κινδυνεύουν θανάσιμα.
Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μιχαήλ και Μάρκος πέφτουν σε ενέδρα θανάτου

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η μάγισσα συνεχίζεται με τους Γερακάρηδες να ετοιμάζουν επίθεση στους Λασκαραίους και τον Μάρκο με τον Μιχαήλ να πέφτουν σε παγίδα θανάτου.

Η σειρά του ΑΝΤ1 κορυφώνει την αγωνία καθώς η κατάσταση μυρίζει αίμα ανάμεσα στου δύο πύργους με τον Τζανή να παίζει κρίσιμο ρόλο σε ότι έρχεται.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μιχαήλ και Μάρκος σε θανάσιμο κίνδυνο

Το σχέδιο του Τζανή να καταστρέψει τον Μάρκο και την οικογένειά του φαίνεται πως θα πετύχει πολύ πιο σύντομα από ‘τι υπολόγιζε. Με την επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο των Λασκαραίων οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά με τον Μιχαήλ να μοιάζε ο μόνος σύμμαχος του Μάρκου.

Οι Γερακάρηδες θα εκμεταλλευτούν τον διχασμό στους Λασκαραίους κάνοντας την επίθεσή τους. Ο πύργος των Λασκαραίων θα βαφτεί με αίμα και οι Γερακάρηδες θα τον κατακτήσουν και ο Τζανής γίνεται καπετάνιος.

Από την άλλη, Μιχαήλ και Μάρκος πέφτουν σε παγίδα θανάτου προδομένοι από τον Τζανή και τη Δαμιανή και παλεύουν για τη ζωή τους. Οι δυο τους θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί ωστόσο τίποτα δε θα είναι πλέον ίδιο. Αυτό που τους εξοργίζει όμως πιο πολύ από όλα είναι ότι πλέον δεν μπορούν να αντιδράσουν και να χτυπήσουν πίσω.

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τους Γερακάρηδες να επεκταθούν. Ζητώντας τη βοήθεια του Δραγουμάνου ετοιμάζει τη δική του επίθεση…

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες για την παράδοση του Τζανή

Survivor highlights 6/3: Γέμισε… μέλια το Survivor – Ξανά νίκη για τους Μπλε!

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Μιχαήλ και Μάρκος πέφτουν σε ενέδρα θανάτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα