MEDIA

Survivor trailer 7/3: Θα καταφέρει ο Τζέιμς να κάνει Δαλάκα και Ασημίνα να τσακωθούν;

Ο Τζέιμς βάζει φωτιά στη σχέση Ασημίνας και Δαλάκας στο φετινό Survivor με τα σχόλιά του.
Survivor trailer 7/3: Θα καταφέρει ο Τζέιμς να κάνει Δαλάκα και Ασημίνα να τσακωθούν;

Survivor trailer 7/3: Λέτε να έχουμε τον πρώτο μεγάλο τσακωμό στο Survivor; Ο Τζέιμς Καφετζής δείχνει ικανός για όλα. Ακόμη και για να διασπάσει τις κολλητές Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα.

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε τις μπλε υποομάδες να συνεχίζουν το «θάψιμο». Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ συνεχίζεται σήμερα με τον αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας για τον οποίο σύντομα θα σας έχουμε spoiler νικητή.

Εκτός από τον αγώνα όμως, οι 4 παίκτριες προς αποχώρηση μπαίνουν στην αρένα για την εβδομαδιαία μονομαχία αποχώρησης. Μαριλίνα, Ευγενία, Αναστασία και Μαρία ρίχνονται στη μάχη για την παραμονή με μία από αυτές να είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση.

Πριν μάθουμε την παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα όμως, τα φώτα πέφτουν σε Δαλάκα και Ασημίνα. Ο λόγος είναι ο «πρίγκιπας» του Survivor ο οποίος βάζει ζιζάνια στην Ασημίνα με τα λόγια του για τη φίλη της.

Η Ασημίνα βλέπουμε να του απαντάει μπροστά σε όλους χωρίς να υποκύπτει όμως η συνέχεια δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της πίσω στην παραλία. Οι συμπαίκτες της σχολιάζουν τα όσα ειπώθηκαν αποκαλύπτοντας ότι τα σχόλια για τη Δαλάκα χτύπησαν ευαίσθητο σημείο της Ασημίνας και ότι η κοπέλα έχει ζήλια για τη φίλη της.

Θα καταφέρει ο Τζέιμς να κάνει τις δύο φίλες να τσακωθούν;

Ποια θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Survivor trailer 7/3: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor trailer 7/3: Θα καταφέρει ο Τζέιμς να κάνει Δαλάκα και Ασημίνα να τσακωθούν;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα