MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης βοηθά τον Κωνσταντίνο να βάλει τέλος στον εκβιαστή του

Δημοσθένης και Κωνσταντίνος συνεργάζονται για το καλό του δεύτερου στη σειρά «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης βοηθά τον Κωνσταντίνο να βάλει τέλος στον εκβιαστή του

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζεται με τον Δημοσθένη να βοηθάει τον Κωνσταντίνο να μπει τέλος στον εκβιαστή του καταστρώνοντας ένα σχέδιο.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται συναρπαστική σήμερα με νέο επεισόδιο μετά τη χτεσινή διακοπή, σαρώνοντας παράλληλα τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η παγίδα στον εκβιαστή του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα νέο απειλητικό σημείωμα χωρίς υπογραφή από τον άγνωστο εκβιαστή του. Αυτή τη φορά όμως το σημείωμα πέφτει στα χέρια της Αλκμήνης και ο Κωνσταντίνος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη γυναίκα του.

Ο Κωνσταντίνος δεν ενδίδει έτσι εύκολα και απαιτεί αποδείξεις από τον εκβιαστή ότι έχει πράγματι τα χαρτιά που λέει ότι έχει για να του δώσει τα χρήματα. Όταν όμως ο εκβιαστής αποδείξει ότι δε μπλοφάρει ο Κωνσταντίνος πανικοβάλλεται.

Η λύση πλέον είναι είτε να υποκύψει στα χρήματα είτε να εξουδετερώσει τον εκβιαστή. Ο δρόμος τον οδηγεί στο δεύτερο σενάριο αλλά και στη βοήθεια του Δημοσθένης. Ο Κωνσταντίνος του ζητάει να καθαρίσει με τον εκβιαστή και οι δυο τους καταστρώνουν από κοινού ένα σχέδιο για να το πετύχουν.

Ο Δημοσθένης στο μεταξύ αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό την ώρα που ο Λυκούργος του ανακοινώνει ότι το διαζύγιο με την Ασπασία έχει βγει.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εξαφανίζεται η μικρή Φιλιώ

Survivor προτεινόμενοι 7/3: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει!

MasterChef highlights 7/3: Έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης – Το «χαστούκι» και η ομάδα που εντυπωσίασε (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης βοηθά τον Κωνσταντίνο να βάλει τέλος στον εκβιαστή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα