ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γερμανός, Σλοβένος στο ΠΑΟΚ – Άρης!

Ο Γερμανός Σλάγκερ θα σφυρίξει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Το ΠΑΟΚ - Άρης ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς . Μανούχος στο Λαμία - ΑΕΚ.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γερμανός, Σλοβένος στο ΠΑΟΚ – Άρης!

O Γερμανός Σλάγκερ θα διευθύνει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ το ΠΑΟΚ – Άρης ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς. Έλληνας ρέφερι στο Λαμία – ΑΕΚ.

Με ξένους διαιτητές τα δύο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των play off της Stoiximan Super League. Mε Γερμανό το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης». Σλοβένος στη Τούμπα. Ο Γερμανός β’ κατηγορίας, Ντάνιελ Σλάγκερ θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τέσσερις περίπου μήνες μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (2-4). Παρά την ήττα, ο Ολυμπιακός δεν εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία σε εκείνη την αναμέτρηση, με τον Γερμανό ρέφερι να τα πηγαίνει εξαιρετικά, στο πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα.

Στο ΠΑΟΚ – Άρης ο πρωτάρης Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς που ανήκει στην α’ κατηγορία της  UEFA. Στο Λαμία – ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Μανούχος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της πρεμιέρας των play off της Super League:

Κυριακή 10/3
Λαμία – ΑΕΚ (17:00)
Διαιτητής: Mανούχος
Βοηθοί: Ψάρρης, Νικολαϊδης
4ος: Κουμπαράκης
VAR: Ζαμπαλάς, Κωνσταντίνου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20:30)
Διαιτητής: Σλάγκερ
Βοηθοί: Βατσίτζκι, Μπλος
4ος: Φωτιάς
VAR: Μίλλερ, Μπουξμπάουμ

ΠΑΟΚ – Άρης (21:00)
Διαιτητής: Ομπρένοβιτς
Βοηθοί: Πραπρότνικ, Κόρντεζ
4ος: Πολυχρόνης
VAR: Μπόροσακ, Νικολακάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Γερμανός, Σλοβένος στο ΠΑΟΚ – Άρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!