ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Με κίτρινη περούκα και τούρτα ο «Μπουγάτσας» μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό Κυπέλλου

Ρεσιτάλ έδωσε ο γνωστός οπαδός του Άρη Νίκος «Μπουγάτσας» στην Μαρμίτα, μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου.
Μαρμίτα: Με κίτρινη περούκα και τούρτα ο «Μπουγάτσας» μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό Κυπέλλου

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, και οι τρεις οπαδοί του Άρη στην Μαρμίτα και την εκπομπή «Μπουγάτσα με Ζάχαρη» είχαν την… τιμητική τους. Βασίλης Χατζηνάκος, Ζάχος Ντρούλινγκ και Νίκος «Μπουγάτσας» είπαν και πάλι επικές ατάκες, με τον τελευταίο να «κλέβει» την παράσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπουγάτσας εμφανίστηκε με κίτρινη περούκα και σπόρια ενώ στην αρχή όλοι έτρωγαν τούρτα με αφορμή τα 100.000 διαδικτυακά μέλη της Μαρμίτα, αλλά και τη δυνατότητά της ομάδας τους να κατακτήσει έναν τίτλο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμίτα: Με κίτρινη περούκα και τούρτα ο «Μπουγάτσας» μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό Κυπέλλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.