ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: Πατατράκ, γύρισε πίσω στην εποχή Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ – Όλοι λάθη στην άμυνα – Λάθος και ο Έσε

Όλα... λάθο τα έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο.
Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: Πατατράκ, γύρισε πίσω στην εποχή Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ – Όλοι λάθη στην άμυνα – Λάθος και ο Έσε

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού που κατάφερε να κάνει το απόλυτο σε λάθη στο πρώτο ημίχρονο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-3) και να χάνει τελικά με 1-4 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Όλα… λάθος τα έκανε ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό, με συνεχόμενα λάθη από όλους τους παίκτες από τον Έσε και πίσω. Ακόμα και ο Κάρμο και ο Πασχαλάκης δεν γλύτωσαν από τα εύκολα λάθη.

Ο Ολυμπιακός με ένα απίθανα άσχημο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει στην περίοδο Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ και να βάλει ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση Ευρώπη.

Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: Πατατράκ, γύρισε πίσω στην εποχή Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ

Όσο και να φώναζε ο Μεντιλίμπαρ από το πάγκο, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονταν… αλλού, βγάζοντας ακόμα και εκτός εξίσωσης τον κόσμο του Ολυμπιακού που είδε τελικά τους ερυθρόλευκους να χάνουν με το βαρύ 1-4.

Όλα τα λεφτά το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ μόλις σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής του αγώνα. Μετά το τέλος πάντως του παιχνιδιού ο Βάσκος πήρε πάνω του την ευθύνη.

Έχει άλλα δύο ημίχρονα ο Ολυμπιακός για να κάνει μία καλή εμφάνιση και να προσπαθήσει να φτιάξει ξανά ψυχολογία.

Τώρα βέβαια όλων το μυαλό πρέπει να είναι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης:

Live ενημέρωση: Τρίτο γκολ η Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ: Αυτά τα χρήματα θα πάρουν σε περίπτωση πρόκρισης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: Πατατράκ, γύρισε πίσω στην εποχή Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ – Όλοι λάθη στην άμυνα – Λάθος και ο Έσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.