ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελείωσε το μαρτύριο

Θέλει συγκέντρωση και τύχη για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ολυμπιακός: Τελείωσε το μαρτύριο

Ολυμπιακός: Τελείωσε το μαρτύριο των ερυθρόλευκων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσγείωσε για τα καλά τον Ολυμπιακό στην σκληρή πραγματικότητα και έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στην συντριπτικά υπέρ των Ισραηλινών, παράδοση με τους ερυθρόλευκους.

Οι συνεχείς αγώνες των ερυθρόλευκων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για… κλάματα από την βαριά ήττα από τους Ισραηλινούς.

Θέλει συγκέντρωση και τύχη (δοκάρι και δύο απίστευτες ευκαιρίες οι ερυθρόλευκοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα) για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε αυτό το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι ερυθρόλευκοι τα έκαναν όλα λάθος.

Τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούν για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά για την ρεβάνς, ώστε τουλάχιστον να γράψει μία καλή εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία, για την εξέλιξη των αγώνων στα ελληνικά play off. Αυτά.









Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ: Πατατράκ, γύρισε πίσω στην εποχή Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ – Όλοι λάθη στην άμυνα – Λάθος και ο Έσε

Live ενημέρωση: Τέταρτο γκολ η Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τελείωσε το μαρτύριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.