MEDIA

MasterChef highlights 13/3: Σοκ από τον δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης – Αυτός πήρε τα 1000 ευρώ (vids)

Δείτε όλα τα highlights από το χτεσινό (12/3) επεισόδιο του MasterChef!
MasterChef highlights 13/3: Σοκ από τον δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης – Αυτός πήρε τα 1000 ευρώ (vids)

MasterChef highlights 13/3: Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το MasterChef χτες καθώς μετά την αποκαθήλωση του αρχηγού των γκρι και την ανάληψη του Άνχελ ως αρχηγός οι δυναμικές άλλαξαν.

Ο Άνχελ κατεύθυνε για πρώτη φορά τους γκρι ενώ ο Νίκος μαγείρεψε για πρώτη φορά στους μπορντό στο παιχνίδι του Star το οποίο σαρώνει φέτος τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση.

Οι παίκτες βρέθηκαν στους πάγκους του και ο Γιάννης με τον Άνχελ επέλεξαν τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν για τον πόντο της ομαδικής νίκης στο τεστ δημιουργικότητας. Το θέμα της εβδομάδας είναι τα θαλασσινά με τα υλικά να ενθουσιάζουν τους παίκτες.

Η Χριστίνα δυστυχώς δεν αγωνίστηκε καθώς δεν αισθανόταν καλά στέλνοντας αυτόματα την αντίπαλό της, Βιβή, στον εξώστη.

MasterChef highlights 13/3: Εύκολη επικράτηση των γκρι – Οι μπορντό έδωσαν αυτόν τον παίκτη

Οι κουζίνες άναψαν και όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους. Από τα πρώτα λεπτά ο Άνχελ έδειξε πως θα είναι ένας πολύ διαφορετικός αρχηγός από τον ήρεμο Νίκο. Οι φωνές του Άνχελ τράβηξαν τα βλέμματα στο χτεσινό επεισόδιο με πολλούς να απορούν με αυτόν.

Οι φωνές ωστόσο φαίνεται πως έπιασαν τόπο καθώς η γκρι μπριγάδα επικράτησε εύκολα των μπορντό. Μάλιστα οι κριτές τόνισαν ξανά και ξανά πόσο ευχαριστημένοι ήταν από την απόδοση σχεδόν όλων των παικτών στο «καλύτερο τεστ δημιουργικότητας» για φέτος.

Αυτός που έκανε το καλύτερο πιάτο της ημέρας ήταν ο Άνχελ ο οποίος δείχνει πως ήρθε στην αρχηγεία για να πρωταγωνιστήσει. Ο παίκτης μάλιστα αποκάλυψε πως τα 1.000 ευρώ που κέρδισε θα τα δώσει στη μητέρα του για να πάει ταξίδι.

Η ώρα της ψηφοφορίας για τους μπορντό έφτασε και από την πρώτη ψήφο του αρχηγού Γιάννη ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος στους γκρι.

Οι μπορντό, τυχαία ή μη, ψήφισαν για αποχώρηση τον Νίκο ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα τους. Ο Νίκος δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα όμως όλοι οι πρώην συμπαίκτες του «ντράπηκαν» με τις 5 ψήφους που είδαν με δικαιολογία ότι είχε το «χειρότερο πιάτο» ενώ κάτι τέτοιο, σύμφωνα με αυτούς, δεν ίσχυε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef highlights 13/3: Σοκ από τον δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης – Αυτός πήρε τα 1000 ευρώ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα