MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη γράμμα από τον Πέτρο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Το ναυάγιο» του Mega.
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη γράμμα από τον Πέτρο

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το ναυάγιο, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega έχει κερδίζει ήδη το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποτυπώνεται στην τηλεθέαση και τα νούμερα που καταγράφει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη γράμμα από τον Πέτρο

Ο Μάκης καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη. Για κακή του τύχη, όμως, ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο και επιμένει να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Στην κλινική, και ενώ η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία που θα τη βάλει σε υποψίες.

Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα.

Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα, που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Άγριος βασανισμός του Κλέωνα!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι προκηρύξεις του Μάκη βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα ανεβάζει το αδιανόητο στα social media

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη γράμμα από τον Πέτρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα