MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λαμπρινή

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο»
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λαμπρινή

Τρομερές εξελίξεις θα έχουμε στη σειρά «Το Ναυάγιο» στα επόμενα επεισόδια με το MEGA να τρίβει τα… χέρια του, για την επιτυχία της.

Αυτή άλλωστε φαίνεται και στα νούμερα στην τηλεθέαση, σε κάθε μέρα προβολής της, που σαρώνει και ανεβαίνει.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, ο Ιπποκράτης έχει ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα, όταν βλέπει μαζί τον Πέτρο και την Ειρήνη.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη αρχίζει και έχει πολλές υποψίες, όσον αφορά τον μωρό της Στέλλας και την υγεία του, αφού πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από κει και πέρα, θα δούμε ότι η Θοδώρα προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει τον Δημήτρη, για να ξεφύγει από μία πλεκτάνη που θα του κοστίσει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Λαμπρινή!

Η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχθεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοίνιξ», ενώ τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη.

Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ήξερε για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Βασίλης όταν ακούσει πως η Στέλλα τού κρατούσε μυστική αυτή τη σχέση; Τι θα απογίνει η Λαμπρινή, της οποίας η υγεία χειροτερεύει;

Ο παπά-Γρηγόρης τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Ειρήνη, μετά από έναν μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μία δύσκολη απόφαση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λαμπρινή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα