ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη «ζημιά» με το ξεκίνημα των play out!

Τεράστια ζημιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της συνέχειας των play out της Super League!
ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη «ζημιά» με το ξεκίνημα των play out!

Αν επιβεβαιωθεί, θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία!

Με ήττα ξεκίνησε τα play out της Stoiximan Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και -4 από την παραμονή με το καλημέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Μόνο… εντυπώσεις πήραν οι Γιαννιώτες στην πρεμιέρα, αφού από ένα ματς που άξιζαν τα πάντα, δεν πήραν το παραμικρό! Χάθηκαν ευκαιρίες με κάθε τρόπο και δέχθηκε γκολ με τον κάθε απίθανο!

Και δεν είναι μόνο το… μηδέν στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να διαχειριστεί ακόμα μια μεγάλη ζημιά στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει το μοιραίο!

O «Άγιαξ» της Ηπείρου τελείωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι στο Περιστέρι, αφού ο Τούτου, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και μακράν η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη, τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις και αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Ο Άγγλος μπακ χαφ θα υποβληθεί σε μαγνητική εντός της ημέρας (19/3), ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τραυματισμό στο γόνατο που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός. Και συγκεκριμένα, για όλο το υπόλοιπο των play out!

Σημαντική απώλεια και δεν υπάρχουν και ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ για να καλυφθεί το κενό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη «ζημιά» με το ξεκίνημα των play out!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!