ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: To κόλπο με τους S-400 και το σχέδιο ώστε να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F35

Πώς θα μπορούσαν να λειτουργούν οι ρωσικοί S400 στην Τουρκία.
Τουρκία: To κόλπο με τους S-400  και το σχέδιο ώστε να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F35

Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F-35 oι Τούρκοι και τι σκέφτονται να κάνουν με τους S-400.

Ένας από τους όρους έχει θέσει η αμερικανική πλευρά για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 είναι η μη χρησιμοποίηση των ρωσικών S-400.

«Η Ουάσιγκτον δηλώνει ότι η Τουρκία μπορεί να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35 εάν απενεργοποιηθούν τα συστήματα αεράμυνας S-400», σημειώνει το BulgarianMilitary.

Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35; – To κόλπο με τους S-400

Όπως τονίζεται, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βλέπει τους S-400 ως το κύριο σημείο της εθνικής ασφάλειας υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μόνο «σημείο όπου οι δύο πλευρές μπορούν να βρουν κοινό έδαφος είναι ότι τα συστήματα S-400 θα λειτουργούν ως μονάδα ανεξάρτητη από την εθνική άμυνα (σ.σ. της Τουρκίας)».

Δηλαδή οι τουρκικοί S-400 θα μπορούσαν να λειτουργούν, «με επιτροπή που θα έχει συσταθεί τόσο από Αμερικανούς όσο και από Τούρκους εμπειρογνώμονες».

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: To κόλπο με τους S-400 και το σχέδιο ώστε να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F35», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.