MEDIA

Survivor 22-3: Θα τα βρουν Δαλάκα και Γκιουλέκας;

Η Κατερίνα Δαλάκα βλέπει πως ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν νιώθει καλά και θέλει να τον.. φύγει. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα;
Survivor 22-3: Θα τα βρουν Δαλάκα και Γκιουλέκας;

Survivor 22-3: Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν έχει κανένα θέμα μαζί της στο Survivor. Σε κάθε ευκαιρία αποθεώνει την αγωνιστικότητά της και το πόσο δυνατή παίκτρια είναι. Η Κατερίνα Δαλάκα όμως δεν έχε την ίδια άποψη. Θα τα βρουν;

Το αν θα τα βρουν οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα θέματα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είπαμε, τσακωμένοι δεν είναι. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Ποιο είναι αυτό; Τρεις φορές οι Κατερίνα Δαλάκα έχει προτείνει να πάει ο Γιώργος Γκιουλέκας στην μπλε ομάδα για να ησυχάσουν οι κόκκινοι.

Πρώτη φορά το είπε… χαλαρά σε ένα συμβούλιο. Δεν το έκανε μεγάλο θέμα. Παρότι, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος με το πώς χωρίστηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στη συνέχεια βέβαια τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Αιτία; Η άρνηση του Γιώργου να παίξει στα δεύτερα ματσαρίσματα, στην 4η ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν έξαλλη μετά από αυτή την απόφαση, αλλά δεν κάθεται να κλαίει και τη μοίρα της. «Ας μας κάνει τη χάρη η παραγωγή να στείλει τον Γιώργο στους μπλε να ησυχάσουμε κι εμείς, κι αυτός», είπε. Το ανέφερε πριν από το αγώνισμα επάθλου, αλλά και στο συμβούλιο της Τετάρτης.

Survivor 22-3: Η νίκη ηρέμησε τα πράγματα;

ΟΙ Διάσημοι κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα με αυτή τη σύνθεση. Μάλιστα, η τελευταία αναμέτρηση ήταν flag race με την Δαλάκα και τον Γκιουλέκα. Πέντε πόντους έφερε η Κατερίνα (είχε εμπλοκή βασικά), τρεις ο Γκιουλέκας. Όλη η ομάδα αυτοί οι δύο είναι. Δεν μπορούν να μην είναι μονιασμένοι.

Πάντως, η τελευταία αναμέτρηση έφερε την τελική νίκη με τους δυο τους πρωταγωνιστές. Στο τέλος, η Κατερίνα πήγε να πανηγυρίσει με την ομάδα της, ο Γκιουλέκας πήγε στον Τζέιμς. Οι δυο τους δεν έκαναν κάτι μαζί. Βέβαια, ο Γκιουλέκας στη συνέχεια πήγε μαζί στην ομάδα του.

Έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους άραγε, ή σώνεται το πράγμα; Η εκτίμησή μου είναι πως το ότι αγωνιστικά είναι καλοί παίκτες μαλακώνει κάπως τα όσα σκέφτεται η Δαλάκα. Στο τέλος μάλιστα είχε όρεξη και για αστειάκια. Είμαστε ζευγάρι, δεν τα έχουμε… Ωστόσο, έχουμε επεισόδια ακόμα να δούμε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 22-3: Θα τα βρουν Δαλάκα και Γκιουλέκας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!