MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 24-3: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – Αυτή είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση (update)

Τι είδαμε στο συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας; Ποια παίκτρια άκουσε το όνομά της και θα είναι στον τάκο;
Survivor spoiler αποχώρηση 24-3: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – Αυτή είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση (update)

Survivor spoiler αποχώρηση 24-3: Νέα εβδομάδα στο Survivor αυτή που ξεκινά την Κυριακή. Αγώνισμα για την 1η ασυλία και φυσικά ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα ακούσει το όνομά του για αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Σας είχαμε προϊδεάσει όμως για το πώς θα κινηθούν οι δύο ομάδες σε περίπτωση που πρέπει να ψηφίσουν πρώτες. Η πρώτη επιλογή είναι ακόμα εύκολη για τις δύο ομάδες. Και για τους Διάσημους και για τους Μαχητές.

Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Το spoiler είναι οριστικό και δεδομένο. Με άλλα λόγια, η εκτίμηση είναι εύκολη για να γίνει. Με βάση πάντα τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας.

Το μεγάλο ερωτηματικό με την αλλαγή που έχουμε στο Survivor 2024 είναι το φύλο των υποψηφίων. Αν θα είναι άνδρας ή γυναίκα. Αυτό θα το μάθουμε στα επόμενα συμβούλια.

Survivor spoiler αποχώρηση 24-3: Ποια βγήκε στον τάκο;

Οι Διάσημοι πάνε στο συμβούλιο του νησιού ασφαλείς. Για πρώτη φορά με αυτή τους σύνθεση δεν θα χρειαστεί να επιλέξουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι το κλίμα στους κόκκινους μετά από δύο σερί νίκες.

Από την άλλη μεριά, οι Μαχητές πρώτη φορά θα βγάλουν παίκτη στη σέντρα με την παρούσα σύνθεση. Δεν έχουμε δει πως θα κινηθούν. Στρατηγικές και παρεάκια παίζουν πάντα ρόλο, δύσκολα όμως στην πρώτη υποψηφιότητα. Αυτά είναι για τη συνέχεια, όταν ζορίσουν τα πράγματα.

Υπάρχει μια επιλογή ξεκάθαρα και κοινώς αποδεκτή για αποχώρηση. Αυτή είναι γυναίκα. Η Ευγενία Μπόρλα θα είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Πλέον υπάρχει και η επιβεβαίωση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler αποχώρηση 24-3: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – Αυτή είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση (update)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!