ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάντως για να λέμε την αλήθεια αν έκανε ο Ρέτσος τα λάθη του Μουκουντί θα είχε πέσει το Καραϊσκάκης

Τρεις μέρες νωρίτερα πέσαμε να... φάμε τον Ρέτσο.
Πάντως για να λέμε την αλήθεια αν έκανε ο Ρέτσος τα λάθη του Μουκουντί θα είχε πέσει το Καραϊσκάκης

Πάντως για να λέμε και του… στραβού το δίκιο αν έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος τα τραγικά λάθη του Αρόλντ Μουκουντί θα είχε πέσει το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Αρόλντ Μουκουντί ήταν με τον Ολυμπιακό αλάνθαστος, με τον Παναθηναϊκό όμως, για την ακρίβεια απέναντι στον Φώτη Ιωαννίδη, έκανε τραγική… εμφάνιση.

Ειδικά στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο Μουκουντί έχασε μπάλα και πορτοφόλι και έγινε η ολική ανατροπή για τον Παναθηναϊκό μέσα σε δύο λεπτά.

Τρεις μέρες νωρίτερα πέσαμε να… φάμε τον Ρέτσο που απλά δεν έκανε φάουλ στον Ελίασον (σ.σ. που έπρεπε να του κάνει) ώστε να μην φάει γκολ ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις και χάσει ένα δικό του παιχνίδι.

Έτσι είναι η μπάλα. Και πλέον μπαίνει ξανά στην υπόθεση τίτλος και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός, μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Βαθμολογία Super League: «Φωτιά» ξανά στην κορυφή μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα νικώντας την ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάντως για να λέμε την αλήθεια αν έκανε ο Ρέτσος τα λάθη του Μουκουντί θα είχε πέσει το Καραϊσκάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.