ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιβάν Μπρνιτς: Κακή εξέλιξη με τον παίκτη που ήρθε για Ποντένσε Νο2

Δεν τον πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ, θα αργήσει να μπει και αν μπει στο ροτέισον του Βάσκου.
Ιβάν Μπρνιτς: Κακή εξέλιξη με τον παίκτη που ήρθε για Ποντένσε Νο2

Ιβάν Μπρνιτς: Κακή εξέλιξη με τον Κροάτη του Ολυμπιακού ο οποίος δεν… υπάρχει για το Μεντιλίμπαρ, καθώς θεωρείται παίκτης της Β’ Ομάδας.

Πλέον το καλύτερο σενάριο για τον 22χρονο Κροάτη, ο οποίος αγωνίζεται στην Β’ Ομάδα των ερυθρόλευκων, είναι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και το καλοκαίρι να φύγει δανεικός ή με κανονική μεταγραφή αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει κοντά στα 1,3 εκατ. ευρώ που στοίχισε μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δεν τον πιστεύει ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, θα αργήσει να μπει και αν μπει στο ροτέισον του Βάσκου, οπότε το μέλλον προβλέπεται μακριά και… αγαπημένοι Ολυμπιακός και ο νεαρός Κροάτης.

Διαβάστε επίσης:

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει σημαντικό λόγο να θέλει τον Ιωαννίδη και είναι πολλά τα λεφτά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έρχεται τεράστια ΑΔΙΚΙΑ και έχει δίκιο να φωνάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Μπρνιτς: Κακή εξέλιξη με τον παίκτη που ήρθε για Ποντένσε Νο2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.