ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Το κανάλι μετάδοσης του προημιτελικού Champions League

Με την «τιτανομαχία» Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει η φάση των «8» του Champions League.
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Το κανάλι μετάδοσης του προημιτελικού Champions League

Για ακόμη μία χρονιά Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται σε νοκ άουτ ματς του Champions League. Μετά τις περσινές αναμετρήσεις τους στα ημιτελικά όπου η Σίτι πήρε την πρόκριση και στη συνέχεια και των τίτλο, η κλήρωση στη φάση των «8» έφερε ξανά την τιτανομαχία.

Πέρσι το ματς της Μαδρίτης ήρθε ισόπαλο 1-1 για να πάρουν οι Άγγλοι την πρόκριση στην έδρα τους με 4-0. Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει την εκδίκηση και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη όμως βρίσκεται η ανίκητη από τις 6/12 Σίτι που έχει τον Γκουαρδιόλα να αυτοτρολάρεται.

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι θα μεταδοθεί από το κανάλι του Cosmote Sport 2 στις 22:00.

Δύο σούπερ προσφορές* για τα προημιτελικά του Champions League από το Pamestoixima.gr

Θυμηθείτε τι έγινε στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Το κανάλι μετάδοσης του προημιτελικού Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις