ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος – Σε κάθε μεγάλη πλατεία υπάρχει «soft» αστυνομική παρουσία λέει

Τίποτα δεν υπάρχει, όχι μόνο στις περισσότερες πλατείες αλλά και στους δρόμους.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος – Σε κάθε μεγάλη πλατεία υπάρχει «soft» αστυνομική παρουσία λέει

Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος όταν λέει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι σε κάθε πλατεία υπάρχει «soft» αστυνομική παρουσία.

Έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο κάθε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη, ο οποίος λογίζεται πια ως ένας αριθμός. Όταν βγαίνει και λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι σε κάθε μεγάλη πλατεία υπάρχει αστυνομική παρουσία. Τίποτα δεν υπάρχει, όχι μόνο στις περισσότερες πλατείες αλλά και στους δρόμους.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος

Και το ότι δεν υπάρχει καμιά αστυνομική παρουσία σε δρόμους των πόλεων της χώρας οφείλεται στο ότι ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης έβγαλε αστυνομικούς από τους δρόμους και τους πήγε να φυλάνε επιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφους και τόσους ακόμα.

To πραγματικό πρόβλημα αλήθεια πότε θα το δει η Πολιτεία;

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: «Βράζουν» οι Τούρκοι με την απάντηση της Ελλάδας για την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων

ΗΠΑ: Το Ιράν σχεδιάζει να στείλει «σμήνος από drones και πυραύλους κρουζ Shahed» σε ένα ισραηλινό διπλωματικό κτίριο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος – Σε κάθε μεγάλη πλατεία υπάρχει «soft» αστυνομική παρουσία λέει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.