ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τερίμ έχει αποφασίσει με ποιους θα παίξει τα ρέστα του

Ο Φατίχ Τερίμ δείχνει πως ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί μέχρι το φινάλε της σεζόν με συγκεκριμένους παίκτες.
Ο Τερίμ έχει αποφασίσει με ποιους θα παίξει τα ρέστα του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και ο Φατίχ Τερίμ στέλνει ξανά το δικό του μήνυμα.

Όλα δείχνουν πως ο Τούρκος τεχνικός το έχει πάρει απόφαση. Θα «ζήσει» και θα «πεθάνει» με συγκεκριμένους παίκτες σε αυτή τη μάχη για τον τίτλο.

Με τους Αϊτόρ και Σένκεφελντ φάνηκε από νωρίς πως υπάρχει θέμα. Και εάν ο δεύτερος έδωσε και αφορμές με εμφανίσεις όπως αυτή με την Κηφισιά, με τον πρώτο ο Τερίμ μάλλον εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν και άλλοι που δεν τον πείθουν. Μαντσίνι και Πέρεθ έβγαζαν καιρό τώρα έναν προβληματισμό. Έβλεπαν πως δεν κουμπώνουν με τον νέο κόουτς. Σταδιακά αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας από τη διαχείριση που έχουν.

Απομένουν έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο τελικός του Κυπέλλου. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη τακτική ενέχει ρίσκο. Ωστόσο, ο Τερίμ μπαίνοντας στην τελική ευθεία δείχνει να έχει κατασταλάξει. Δεν κολλάνε όλοι οι παίκτες με όλους τους προπονητές και για εκείνον ορισμένοι δεν ταιριάζουν όχι μόνο με το αγωνιστικό του στυλ, αλλά τη γενικότερη φιλοσοφία του.

Κλείνοντας, ίσως γίνει μία έκπληξη στην ενδεκάδα με τη Λαμία. Σε γενικές γραμμές, όμως, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει το ματς με τους συνήθεις ύποπτους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τερίμ έχει αποφασίσει με ποιους θα παίξει τα ρέστα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.