ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τερίμ θέλει και του χρόνου τον Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έκρυψε πως θα επιθυμούσε την παραμονή του Μπερνάρ στον Πανθαηναϊκό.
Ο Τερίμ θέλει και του χρόνου τον Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Ο μάγος Μπερνάρ έκανε σόου απέναντι στη Λαμία και ο Φατίχ Τερίμ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Βραζιλιάνο.

Με δύο δικά του γκολ ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη και ο Τούρκος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV δεν έκρυψε πως θα ήθελε να τον κρατήσει και μετά το τέλος της σεζόν.

Προφανώς μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπε αυτό. Δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που έχει υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο και το γνωρίζουν άπαντες.

Ωστόσο, ο Τερίμ γελώντας είπε ότι κάνει πλάκα στον παίκτη του. Μερικές φορές τον ρωτάει εάν θέλει να παραμείνει και εάν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε για τον Βραζιλιάνο: «Έχει χάσεις τέτοιες καλές ευκαιρίες, είναι πολύ σημαντικός παίκτης, καμιά φορά του κάνω πλάκα και εγώ μήπως να παραμείνεις άλλο ένα χρόνο μαζί μας. Είναι κάτι που θέλουμε αλλά δεν γίνεται. Το πρώτο γκολ που πέτυχε σήμερα θα συζητηθεί για καιρό και γενικά για την συμμετοχή του».

Από εκεί και πέρα, ο Τερίμ είπε ότι «με υπομονή δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις. Νικήσαμε 3-1 και νομίζω ότι οι οπαδοί μας το χάρηκαν. Παίξαμε πολύ καλά. Μόνο μία ομάδα κυνηγάει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τερίμ θέλει και του χρόνου τον Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.