MEDIA

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος αφήνει ανέγγιχτη τη Δεσποινιώ για να την πουλήσει

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τις Ψυχοκόρες και όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.
Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος αφήνει ανέγγιχτη τη Δεσποινιώ για να την πουλήσει

Οι Ψυχοκόρες συγκλονίζουν στα επόμενα επεισόδια καθώς η Δεσποινιώ ζει χαρούμενες στιγμές με τον Τάσο αγνοώντας τις πραγματικές προθέσεις του.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθηλώνει και να σαρώνει τα νούμερα στην τηλεθέαση και στις νέες ημέρες προβολής της.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Γι’ αυτό προορίζει τη Δεσποινιώ ο Τάσος

Η Δεσποινιώ είναι τρομοκρατημένη μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κοτρώτση. Αρνείται όμως να πει στη Μαρίκα τη συνέβη καθώς ντρέπεται. Το μόνο που της λέει είναι ότι μόνο ο Τάσος μπορεί να τις σώσει.

Η Μαρίκα όμως είναι επιφυλακτική και πηγαίνει να μιλήσει στον Κοτρώτση για να ξεκόψει η αδερφή της από τον Τάσοο. Όμως δεν ξέρει ότι ο Τάσος είναι πληρωμένος από εκείνον για να πουλάει έρωτα στη γυναίκα του.

Αργότερα η Μαρίκα δεν βρίσκει τη Δεσποινιώ σπίτι και συνειδητοποιεί έντρομη ότι ο Τάσος την έχει πείσει να φύγει μαζί του. Εκείνος μάλιστα της έδωσε δαχτυλίδι και της εκδήλωσε την αγάπη του.

Η Δεσποινιώ ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Τάσου. Οι πραγματικές του προθέσεις όμως για αυτήν είναι πολύ σκοτεινές.

Ο Τάσος δεν αγγίζει τη Δεσποινιώ γιατί όπως της έχει πει θέλει να περιμένουν μέχρι το γάμο τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο σκοπός του είναι να την πουλήσει σε πλούσιο πελάτη του και έτσι η Δεσποινιώ «κρατάει» καλύτερη τιμή. Παράλληλα την αφήνει να εμφανίζεται σε μια θεατρική ομάδα για να πιστεύει πως μαζεύει λεφτά για να πάρουν μαζί τους και τη Μαρίκα…

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Φρόσω μετά τη γέννα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Αλκμήνη – Αυτή την δολοφονεί

MasterChef spoiler 19-4: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί για αποχώρηση σήμερα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος αφήνει ανέγγιχτη τη Δεσποινιώ για να την πουλήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα