MEDIA

Μάρκος Σεφερλής: Άρρωστος με…

Αυτή είναι η πιο μεγάλη «καψούρα» του Μάρκου Σεφερλή όπως απέδειξε ξανά χτες...
Μάρκος Σεφερλής: Άρρωστος με…

Τη μεγάλη του αδυναμία αποκάλυψε χτες ο αγαπημένος κωμικός και παρουσιαστής. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι άρρωστος με τον Ολυμπιακό και το απέδειξε για ακόμη μία φορά χτες κατά τους εορτασμούς της πρόκρισης στους «4» του Conference League.

Ο Ολυμπιακός τα  κατάφερε και άλωσε την Πόλη με ήρωα τον Τζολάκη για μια ιστορική ημέρα στον σύλλογο του Πειραιά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού από άκρη σε άκρη το έριξαν στους πανηγυρισμούς με το Πασαλιμάνι να «καίγεται».

Τα ξημερώματα όμως οι οπαδοί πήγαν στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες στην επιστροφή τους από την Κωνσταντινούπολη κάνοντας… Ρέντη το αεροδρόμιο.

Εκεί λοιπόν βρέθηκε και ένας τρελός «γαύρος», ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ήταν ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια στα κόκκινα. Με κασκόλ του Ολυμπιακού περασμένο στο λαιμό και τον γιο του αγκαλιά, ο Σεφερλής ήταν ανάμεσα σε αυτούς που υποδέχτηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο ενώ έβγαζε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάρκος Σεφερλής: Άρρωστος με…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.