VIRAL

Τι θα γίνει σήμερα στις 4:20 μ.μ. σε όλο τον κόσμο

H πιο περίεργη εκδοχή της εκκίνησης της μυστικής εορτής 420.
Τι θα γίνει σήμερα στις 4:20 μ.μ. σε όλο τον κόσμο

Τι θα γίνει σήμερα στις 4:20 μ.μ. σε όλο τον κόσμο καθώς η 20η Απριλίου είναι, σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ανεπίσημη αργία αφιερωμένη στους καπνιστές μαριχουάνας.

Το γνωστό και ως 420, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο αυτήν την ημερομηνία στις 4:20 μ.μ., τονίζεται, για την «μυστική γιορτή», που κατά κάποιους ξεκίνησε επειδή το 420 ήταν ο κωδικός για ναρκωτικά, της αστυνομίας της Καλιφόρνια, για άλλους επειδή παρέες παιδιών μαζεύονταν στις 4:20 μ.μ. για να κάνουν χρήση κάνναβης, μετά το σχολείο ή επειδή στις 20/4 έχει γενέθλια ο Χίτλερ.

Στην πιο περίεργη εκδοχή της εκκίνησης της μυστικής εορτής 420, κάποιοι αναφέρουν τον Bob Dylan και το τραγούδι του Rainy Day Women #12 & 35, αφού ο αριθμός 12 αν πολλαπλασιαστεί με το 35 κάνει 420.

Διαβάστε επίσης:

Τα στριφογυριστά μυρμήγκια που τρέλαναν τις Ελληνίδες μαμάδες

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πανηγύρισε μαζί με ένα δέντρο οπαδός του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι – Το είχε μαζί του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα γίνει σήμερα στις 4:20 μ.μ. σε όλο τον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.