ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ούτε του χρόνου, ούτε αύριο ο Γρηγορίου!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε και από σήμερα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ούτε του χρόνου, ούτε αύριο ο Γρηγορίου!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πορευτεί στα δύο τελευταία του παιχνίδια στη Super League, χωρίς τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου to ξεκαθάρισε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανσερραϊκό οτι δεν θα παραμείνει την επομενη σεζόν στον πάγκο των Ηπειρωτών. Ούτε του χρόνου, ούτε αύριο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε και αποτελεί παρελθόν.

Δεύτερη παραίτηση μετά από εκείνη μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η οποία ωστόσο δεν είχε γίνει αποδεκτή, με την διοίκηση να του ζητάει να παραμείνει για να συνεχίσει να είναι… ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πλέον τα δύο παιχνίδια με Βόλο και Κηφισιά, δύο ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς, είναι αδιάφορα για τους Γιαννιώτες, οπότε δεν υπήρχε και λόγος, να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Γρηγορίου που ανέλαβε ως προπονητής μετά τον Στάικο τον «Άγιαξ» ο οποίος όμως δεν χρειαζόταν τεχνικό με πινακάκι αλλά… μάγο με ραβδάκι, για να αλλάξει η κατάσταση.

Τελικά επιβεβαιώθηκε οτι… θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται. Και αν γίνονται δεν έχουν διάρκεια. To πως, ποιος, πόσο δεν είναι της παρούσης. Ο καταμερισμός των ευθυνών που πρέπει να γίνει, δεν αλλάζει την κατάσταση, η οποία έμοιαζε μη αναστρέψιμη από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και πλέον η επόμενη μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον το οποίο εστιάζεται αποκλειστικά και μονο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει κάνει άνοιγμα σε πάσα ενδιαφερόμενο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Ούτε του χρόνου, ούτε αύριο ο Γρηγορίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!