ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πε και το κανε ο Μεντιλίμπαρ και πάει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα 100% δικιά του

Nα σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έπαιξε 120 λεπτά με τη Φενέρ στην Τουρκία και έχει και τον αγώνα με την Άστον Βίλα.
Ολυμπιακός: Το πε και το κανε ο Μεντιλίμπαρ και πάει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα 100% δικιά του

Ολυμπιακός: Το πε και το κανε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και πάει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα 100% δικιά του καθώς έκανε οκτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ επέμεινε σε όσα είχε δείξει στις προπονήσεις, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κατέβασε μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που συνήθως κατέβαζε έως σήμερα.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους: Τζολάκη, Κίνι, Ρέτσο, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Όρτα, Ποντένσε και Ναβάρο.

Nα σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έπαιξε 120 λεπτά με τη Φενέρ στην Τουρκία και έχει και τον αγώνα με την Άστον Βίλα, οπότε ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει στην φρεσκάδα των παικτών του με τον ΠΑΟΚ και στην ξεκούραση παικτών που έχουν αγωνιστεί πολλά συνεχόμενα παιχνίδια φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να πάρει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τελείως δικό του τρόπο – Το ξέρει ότι είναι σημαντικό

Με 8 αλλαγές ο Ολυμπιακός στην 11άδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το πε και το κανε ο Μεντιλίμπαρ και πάει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα 100% δικιά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.