MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα πνίγεται στο αλκοόλ!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα πνίγεται στο αλκοόλ!

Εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», με το MEGA να κάνει πάταγο.

Η τηλεθέαση είναι αρκετά υψηλή σε κάθε μέρα προβολής και το «Μεγάλο Κανάλι», θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Αρχικά λοιπόν θα δούμε ότι ο Λυκούργος και ο Στάθης έχουν από κοντά τη Χάιδω, ωστόσο η ίδια φεύγει και βρίσκεται πλέον σε ένα μοναστήρι.

Η απόφαση της είναι να μείνει μακριά από όλους, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μαρίνα ότι εκείνος χτύπησε την Αμαλία.

Ωστόσο της λέει μία τελείως διαφορετική ιστορία… ξεχνώντας το τι πραγματικά έγινε στην υπόθεση αυτή.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το ανακοινώνουν ο Τζον και η Αθήνα!

Από και πέρα, η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει. Ο Παρασκευάς παίρνει τηλέφωνο τη Χάιδω κι εκείνη του επιβεβαιώνει πως έχει καταφύγει σε μοναστήρι.

Η Κούλα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη και στήνει ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του.

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο Λυκούργος δεν είναι καθόλου καλά, όσο βλέπει ότι η Χάιδω δεν επιστρέφει στο σπίτι.

Τέλος, η Κούλα κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη προκειμένου να πείσει την Ασπασία να γυρίσει κοντά του.

Ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το μωρό, ενώ η Ισμήνη αναλαμβάνει να συνεφέρει τον πατέρα της.

Ο εθισμός της Θεοδώρας στο αλκοόλ εντείνεται και ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι. Ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη την νέα του σχέση, την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), μία δικηγόρο από την Καλαμάτα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 22/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε μία σημαντική αλλαγή και προκάλεσε χαμό στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα πνίγεται στο αλκοόλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.