ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοφάνη Μπακούλα από σήμερα κανείς δεν θα κάνει λάθος το όνομά σου – Παικταρά

Ο Θεοφάνης Μπακούλας άκουγε... λάθος το όνομά του, αφού τονίζονταν συνεχώς σε διαφορετική συλλαβή.
Θεοφάνη Μπακούλα από σήμερα κανείς δεν θα κάνει λάθος το όνομά σου – Παικταρά

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στο final 4 του UEFA Youth League, κατά την θρυλική κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

Ο Θεοφάνης Μπακούλας άκουγε… λάθος το όνομά του, αφού τονίζονταν συνεχώς σε διαφορετική συλλαβή.

Διόρθωσε τον σπίκερ ο πατέρας του παίκτης. «Μπακούλας» του είπε, αφού έφτασε μέχρι το μέρος του για να κάνει την διόρθωση.

Μετά από όσα έκανε ο 19χρονος και το απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλίδι που πέτυχε, γράφοντας το 3-0, είναι σίγουρο πως κανείς ξανά δεν θα κάνει λάθος το όνομά του.



Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το σήκωσε στον ουρανό της Ελβετίας – Το μόνο ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει πάρει ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου – Και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Μίλαν Κ19: Γκολ 1 εκατ. ευρώ για τον Μπακούλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεοφάνη Μπακούλα από σήμερα κανείς δεν θα κάνει λάθος το όνομά σου – Παικταρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.