ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός: Μπες ρε κ@λόμπαλα – Πολύ καλός ο Ολυμπιακός αλλά δεν έμπαινε με τίποτα στο 1ο και το έφαγε στο 2ο

Πολυ κινητικοί οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έκαναν α... πάντα για να μπει η μπάλα στα δίκτυα του Κουέστα, όμως δεν ήθελε.
Άρης – Ολυμπιακός: Μπες ρε κ@λόμπαλα – Πολύ καλός ο Ολυμπιακός αλλά δεν έμπαινε με τίποτα στο 1ο και το έφαγε στο 2ο

Άρης – Ολυμπιακός: Μπες ρε κ@λόμπαλα, θα μπορούσε να… ήταν το ρεζουμέ του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο πολύ καλός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βάλει γκολ με… τίποτα.

Ένα γκολ που δεν μέτρησε, τα δοκάρια και ο Κουέστα δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να προηγηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι σε έναν επικίνδυνο Άρη ενώ χρειάστηκε ο Κωσταντής Τζολάκης να κάνει μία απίστευτη απόκρουση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Πολυ κινητικός ο Ολυμπιακός, όμως αν και οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα… πάντα για να μπει η μπάλα στα δίκτυα του Κουέστα, αυτή δεν… ήθελε.

O Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και για πέναλτι, σε χέρι του Μοντόγια, μετά από σουτ του Ροντινέι.

Και έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το 1-0 για τον Άρη. Κλασσική περίπτωση του η μπάλα τιμωρεί. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να ισοφαρίσει με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στο τέλος να μην χάσει.

Διαβάστε επίσης:

Live ενημέρωση: Ισορροπία στο Άρης – Ολυμπιακός – Σέντρα στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Άρης – Ολυμπιακός: O VAR ακύρωσε το γκολ του Γιόβετιτς! – Aυτός είναι ο λόγος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Ολυμπιακός: Μπες ρε κ@λόμπαλα – Πολύ καλός ο Ολυμπιακός αλλά δεν έμπαινε με τίποτα στο 1ο και το έφαγε στο 2ο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.