ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλήθεια μπορεί να πάρει αυτός ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα – Και κυρίως το αξίζει;

ΟΠαναθηναϊκός που μπορούσε να φάει και πέντε γκολ.
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλήθεια μπορεί να πάρει αυτός ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα – Και κυρίως το αξίζει;

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλήθεια μπορεί να πάρει αυτός ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και κυρίως το αξίζει έτσι όπως χειρίστηκε τον αγώνα της OPAP Arena;

Η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως το ερώτημα είναι αν μπορεί και αν αξίζει να το πάρει.

Ο αγώνας της Τετάρτης στην OPAP Arena έδειξε πως η ΑΕΚ δεν θα… αφήσει το πρωτάθλημα εύκολα. Ο Παναθηναϊκός, αν και αδικήθηκε στην φάση του πέναλτι που δεν του δόθηκε, δεν έπεισε ότι θέλει, μπορεί και κυρίως αξίζει το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλήθεια μπορεί να πάρει αυτός ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα – Και κυρίως το αξίζει;

Δεν μιλάμε για την συνολική παρουσία των «πράσινων», μιλάμε για ότι έδειξε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζονταν από όλους στον Παναθηναϊκό ως παιχνίδι «μισό πρωτάθλημα».

Η αίσθηση ήταν πως κάτι θα κάνει ο… Φώτης Ιωαννίδης και ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αποδράσει από την έδρα την ΑΕΚ, όμως ο Ιωαννίδης δεν μπήκε στο παιχνίδι και δεν μπήκε ως επακόλουθο και ο Παναθηναϊκός που μπορούσε να φάει και πέντε γκολ.

Τώρα δεν είναι στο χέρι των «πρασίνων» η υπόθεση τίτλος. Και η ΑΕΚ εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί.

Διαβάστε επίσης:

Η ΑΕΚ 3-0 τον Παναθηναϊκό, με δύο γκολ του φοβερού Ελίασον

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Φωνάζουν δικαίως για πέναλτι οι «πράσινοι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλήθεια μπορεί να πάρει αυτός ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα – Και κυρίως το αξίζει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.