ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε τρίποντο, ξεσπάει και αποθεώνεται από το ΟΑΚΑ! (vid)

Ξέσπασε ο Κώστας Σλούκας ξέσπασε στο 2ο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Μακάμπι μετά από ένα τρίποντο που σημείωσε.
Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε τρίποντο, ξεσπάει και αποθεώνεται από το ΟΑΚΑ! (vid)

Ένα εξαιρετικό 2ο δεκάλεπτο στο παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΜακάμπι πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας, τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 15 πόντους (3/3διπ., 3/5τριπ.).

Ήταν εκείνος που ηγήθηκε της αντεπίθεσης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, όταν από το 20-28 του α’ δεκαλέπτου, έκλεισε το ημίχρονο στο υπέρ της 51-39 μέσα σε αποθέωση.

Μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε ο Euroleague, μετά από τρίποντο που σημείωσε ο Κώστας Σλούκας στο οποίο κέρδισε και το φάουλ γύρισε προς τις κατάμεστες κερκίδες και ξέσπασε μαζί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κώστας Σλούκας ευστοχεί σε τρίποντο, ξεσπάει και αποθεώνεται από το ΟΑΚΑ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.