ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Αγανακτισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού ο «Φρουρός»: «Κράτα τον μέσα Τερίμ»

Έντονη κριτική στη διαχείριση του Φατίχ Τερίμ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έκανε ο «Φρουρός».
Μαρμίτα: Αγανακτισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού ο «Φρουρός»: «Κράτα τον μέσα Τερίμ»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στην OPAP Arena και ουσιαστικά οι ελπίδες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος ελαχιστοποιήθηκαν. Στη Μαρμίτα ο «Φρουρός» άσκησε σκληρή κριτική για την εικόνα των πράσινων και ειδικά για τους χειρισμούς του Φατίχ Τερίμ.

Ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευμένος μες τις επιλογές του Τούρκου τεχνικού με ειδικές αναφορές σε Λημνιό  και Ακαϊντίν: «Ο άλλος μας έβαλε τον Λημνίο. Τον έβαλε με τη Λαμία στο 0-5 και χάρηκε κι έβαλε τον Λημνιό να παίξει τώρα», είπε για τον πρώτο όταν το σκορ έγινε 2-0, ενώ στο 3-0 σχολίασε: «Δες εδώ Ακαϊντίν πάλι. Δες εδώ το δεξί στόπερ πού βγήκε. Κράτα τον μέσα Τερίμ. Ναι, με Ακαϊντίν καλά παίζουμε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα ειπε ο Φρουρός για τον Τερίμ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμίτα: Αγανακτισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού ο «Φρουρός»: «Κράτα τον μέσα Τερίμ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.