ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τρελό αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και ας μην παίζει – Μπορεί να γίνει νέος Λιβάι αλλά σωστά;

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μπορεί να γίνει νέος Λιβάι χωρίς τα... λάθη που έγιναν με τον Γκαρσία;
ΑΕΚ: Τρελό αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και ας μην παίζει – Μπορεί να γίνει νέος Λιβάι αλλά σωστά;

ΑΕΚ: Τρελό αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και ας μην παίζει αυτό τον καιρό με την Ένωση.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μπορεί να γίνει νέος Λιβάι χωρίς τα… λάθη που έγιναν με τον Γκαρσία.

Ο 24χρονος Κροάτης δεν… πολυ-παίζει στην ΑΕΚ όμως το Estimated Transfer Value (ETV) δηλαδή το πιθανό κόστος μεταγραφής του, συνεχώς ανεβαίνει.

Το ETV του Λιούμπισιτς ήταν στα 4 εκατ. ευρώ όταν ήρθε στην ΑΕΚ, τον Μάρτιο πήγε στα 6,4 εκατ. ευρώ και τώρα βρίσκεται στα 8,4 εκατ. ευρώ, με προοπτική να φτάσει άμεσα πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ο Λιούμπισιτς ήρθε για να πάρει αξία και να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα και με λίγους αγώνες μπορεί να κάνει το μπαμ όπως ο Γκαρσία, χωρίς όμως τους τραυματισμούς του χαρισματικού επιθετικού της ΑΕΚ, οι οποίοι τον άφησαν πίσω.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Ζήτησε ακρόαση ο Λιούμπισιτς

Η ΑΕΚ τον κρατάει! Μεταγραφή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τρελό αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και ας μην παίζει – Μπορεί να γίνει νέος Λιβάι αλλά σωστά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.