ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάρτι» στο Twitter μετά το επεισόδιο Κλοπ-Σαλάχ: «Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει θα έφτιαχνες ταξίδια με Δούση και Μπλέτσα!»

«Ντελίριο» στο ελληνικό Twitter με το επεισόδιο Σαλάχ-Κλοπ στη νέα γκέλα της Λίβερπουλ που έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ.
«Πάρτι» στο Twitter μετά το επεισόδιο Κλοπ-Σαλάχ: «Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει θα έφτιαχνες ταξίδια με Δούση και Μπλέτσα!»

Κλοπ-Σαλάχ: Έγινε χαμός και η Λίβερπουλ είναι άνω-κάτω μετά το οδυνηρό 2-2 με τη Γουέστ Χαμ για την 35η αγωνιστική της Premier League. «Πάρτι» στο ελληνικό Twitter  με το επεισόδιο ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό που… έστειλε και τους δύο στο σπίτι τους!

Το τελευταίο διάστημα οι κόκκινοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να δώσουν το πρωτάθλημα σε μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Άρσεναλ, με τελευταία «γκέλα» την οδυνηρή ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ.

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 από το οποίο έχανε στο 43′ σε 1-2 στο 65′ τελικά υποχρεώθηκε στο τελικό 2-2, δεχόμενη γκολ στο 77′. Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά εκμηδενίζει τις έτσι κι αλλιώς περιορισμένες ελπίδες που είχε για κατάκτηση του τίτλου, καθώς προηγήθηκαν κι άλλες γκέλες.

Οπως καταλαβαίνεται το ελληνικό Twitter πήρε φωτιά με άλλους να παίρνουν το μέρος του Σαλάχ και άλλους του Κλοπ, ενώ δεν ήταν λίγοι που θεωρούν οτι αμφότεροι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στους κόκκινους και πρέπει να αποχωρήσουν.

Βεβαίως θυμίζουμε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι στο φινάλε της σεζόν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Κλοπ-Σαλάχ: Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πάρτι» στο Twitter μετά το επεισόδιο Κλοπ-Σαλάχ: «Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει θα έφτιαχνες ταξίδια με Δούση και Μπλέτσα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.