ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίο Άβε: Αδύνατο αυτό που κάνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και όλοι τρίβουν τα μάτια τους

Η τρίτη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι το απίθανο.
Ρίο Άβε: Αδύνατο αυτό που κάνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και όλοι τρίβουν τα μάτια τους

Ρίο Άβε: Αδύνατο αυτό που κάνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Liga Portugal και όλοι τρίβουν τα μάτια τους τον τελευταίο καιρό.

Αρνείται να χάσει η Ρίο Άβε, η πορτογαλική ομάδα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ριό Άβε, έμεινε άλλη μία αγωνιστική αήττητη, καθώς έφερε ακόμη μία ισοπαλία, την 19 συνολικά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ρίο Άβε: Αδύνατο αυτό που κάνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και όλοι τρίβουν τα μάτια τους

Η τρίτη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και εννέα αγωνιστικές, καθώς η τελευταία ήττα της ήταν το 2-1 στην έδρα της Φαμαλικάο στις 16 Φεβρουαρίου.

Πλέον, η Ρίο Άβε, ενώ βρίσκονταν με το ένα πόδι υποβιβασμένη, έχει ανέβει στην 10η θέση της Liga Portugal, με 32 βαθμούς, όσους και η Ζιλ Βιθέντε.

Διαβάστε επίσης:

Δεν είναι 100% σίγουρο πως ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ

«Πάρτι» στο Twitter μετά το επεισόδιο Κλοπ-Σαλάχ: «Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει θα έφτιαχνες ταξίδια με Δούση και Μπλέτσα!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίο Άβε: Αδύνατο αυτό που κάνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και όλοι τρίβουν τα μάτια τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.