ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε με την αποστολή των ερυθρόλευκων και συζητήθηκε πολύ

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση.
Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε με την αποστολή των ερυθρόλευκων και συζητήθηκε πολύ

Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε με την αποστολή των ερυθρόλευκων και συζητήθηκε πολύ, πέρασε το μήνυμα στους παίκτες.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ πήρε την απόφαση στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Αγγλία και τον αγώνα με την Άστον Βίλα να συμπεριλάβει όλους τους ποδοσφαιριστές του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Έτσι, στην Αγγλία ταξίδεψαν και όσοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας αλλά και οι τιμωρημένοι, με σκοπό ο Βάσκος να περάσει το μήνυμα της ενότητας και της ομάδας στους ποδοσφαιριστές του.

Όλοι μαζί θα προκριθούν και όλοι μαζί θα αποκλειστούν. Αυτό θέλει να περάσει ο Μεντιλίμπαρ, στο πιο κρίσιμο 10ημερο των ερυθρόλευκων, όπου κρίνονται τα πάντα.



Διαβάστε επίσης:

Ο Ροντινέι ευχήθηκε στα ελληνικά

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Τσικίνιο από το εξωτερικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε με την αποστολή των ερυθρόλευκων και συζητήθηκε πολύ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.