ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπορεί να τιμωρηθεί ο Αλμέιδα και να μην είναι στον πάγκο με τον Ολυμπιακό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα

Όλα τα άλλα είναι πιθανώς... φασαρία στα αυτιά.
Μπορεί να τιμωρηθεί ο Αλμέιδα και να μην είναι στον πάγκο με τον Ολυμπιακό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα

Μπορεί να τιμωρηθεί ο Ματίας Αλμέιδα και να μην είναι στον πάγκο με τον Ολυμπιακό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα και αυτό δεν αλλάζει.

Πολλά γράφτηκαν και θα γραφτούν ακομα για την τιμωρία ή όχι του Ματίας Αλμέιδα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε την τιμωρία του, η ΑΕΚ δηλώνει έκπληκτη και ο ΠΑΟΚ λέει δείτε το βίντεο.

Όμως οτι και να γράφεται, ότι και να λέγεται, η μόνη πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες επί ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα. Με η χωρίς τον Αλμέιδα στον πάγκο στον αγώνα των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ.

Όλα τα άλλα είναι πιθανώς… φασαρία στα αυτιά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο παίκτης έκπληξη που πήρε ο Μεντιλίμπαρ στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Μεντιλίμπαρ: Η κίνηση που έκανε με την αποστολή των ερυθρόλευκων και συζητήθηκε πολύ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπορεί να τιμωρηθεί ο Αλμέιδα και να μην είναι στον πάγκο με τον Ολυμπιακό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.