MEDIA

Eurovision 2024: Χαμός με την Μαρίνα Σάττι – Αποθέωση στο Twitter για την ελληνική συμμετοχή (pics)

Η Μαρίνα Σάττι σάρωσε στον τελικό της Eurovision 2024 - Χαμός στο Twitter
Eurovision 2024: Χαμός με την Μαρίνα Σάττι – Αποθέωση στο Twitter για την ελληνική συμμετοχή (pics)

Εμφάνιση που αρμόζει στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 από την Μαρίνα Σάττι που με την ερμηνεία της με το τραγούδι το Ζάρι, ανάγκασε το Twitter να αποθεώσει την ελληνική συμμετοχή.

Η εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου ήταν πιο δυναμική και από την είσοδο της στην αρένα αγκαλιά με την ελληνική σημαία και βάζει πλώρη για μια σημαντική διάκριση στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό.

Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter υποκλίθηκαν στο ταλέντο της Μαρίνας Σάττι την οποία και χαρακτηρίζουν ως φαβορί για την κατάκτηση της Eurovision !

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια για την ελληνική συμμετοχή στον τελικό της Eurovision 2024:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2024: Χαμός με την Μαρίνα Σάττι – Αποθέωση στο Twitter για την ελληνική συμμετοχή (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα