ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Απίστευτο και όμως αληθινό – Ούτε Αταμάν, ούτε Μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς!

Η Euroleague γύρισε την πλάτη στις δύο ελληνικές ομάδες και έδωσε αλλού το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.
Euroleague: Απίστευτο και όμως αληθινό – Ούτε Αταμάν, ούτε Μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς!

Τα βραβεία της χρονιάς έχει αρχίσει να δίνει η Euroleague, λίγο πριν το Final-4 που θα συμμετάσχουν, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ.

Έτσι μετά το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, που πήρε ο Τόμας Γουόκαπ, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τον προπονητή της χρονιάς.

Μετά από δύο χρονιές που το έπαιρνε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Έλληνας κόουτς δε θα συνεχίσει το σερί του, ωστόσο αυτό δεν παραμένει και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ενώ και ο Εργκίν Αταμάν ήταν ένα από τα φαβορί, η Euroleague έδωσε το βραβείο στον Τσους Ματέο που οδήγησε στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρα αρκετά μεγάλο επίτευγμα, αλλά με το ρόστερ που έχει η «Βασίλισσα» και την ποιότητα της, σίγουρα κάποιοι άλλοι το άξιζαν παραπάνω.

Euroleague: Αδικία για Αταμάν και Μπαρτζώκα!

Ο Εργκίν Αταμάν σίγουρα αδικήθηκε, που πήρε μία ομάδα που τερμάτισε προτελευταία την περασμένη χρονιά και την έφτασε στη δεύτερη θέση.

Ακόμα και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδωσε ένα τεράστιο μπάτζετ και πολύ ποιοτικούς παίκτες για να διαχειριστεί.

Ενώ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορούσε να το πάρει ακόμα μία χρονιά, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε τους δύο κορυφαίους παίκτες του, τον Σάσα Βεζένκοφ που ήταν ο MVP, αλλά και τον Κώστα Σλούκα.

Παράλληλα το ρόστερ είχε και πολλούς τραυματισμούς, αλλά κατάφερε να το οδηγήσει στο τρίτο σερί Final-4, κάνοντας μία τεράστια επιτυχία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Απίστευτο και όμως αληθινό – Ούτε Αταμάν, ούτε Μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.