ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τελικός του Conference στην Ουγγαρία και του Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο!

Σύσκεψη την Τρίτη (14/5) στην ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσει αν θα γίνει με οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ποιες είναι οι πιθανότητες.
Ο τελικός του Conference στην Ουγγαρία και του Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο!

Κύπελλο Ελλάδας: Την προσεχή Τρίτη (14/5) θα μαζευτούν στην ΕΠΟ όλοι οι αρμόδιοι φορείς για να αποφασιστεί αν θα γίνει με οπαδούς των δύο ομάδων ο τελικός.

Σε περίπου 24 ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5-20.30) στο Πανθεσσαλικό, θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων, ή με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ο Άρης έχει δηλώσει ανοιχτά οτι θέλει να γίνει με κόσμο ο τελικός. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκφράσει επίσημα θέση. Ανεπίσημα το «τριφύλλι» δεν… καίγεται για ανοιχτές εξέδρες αν είναι να πάρει μόνο 4-5 χιλιάδες εισιτήρια.

Την προσεχή Τρίτη (14/5) στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελική σύσκεψη στην ΕΠΟ, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων. ΕΠΟ, Άρης, Παναθηναϊκός, Αστυνομία, ΔΕΑΒ και η πλευρά του Πανθεσσαλικού.

Μια τελευταία σύσκεψη που θα αποφασιστεί οτι και φέτος ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει μόνο με προσκλήσεις, αφού οι πιθανότητες να ανοίξουν οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για μαζική είσοδο οπαδών των δύο φιναλίστ, είναι απειροελάχιστες, ως μηδαμηνές.

Όσες έχει ο τελικός του Conference League να πάει στην Ουγγαρία, άλλες τόσες και εκείνος του Κυπέλλου με οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Χωρίς κάμερες νέας τεχνολογίας και τα απαιτούμενα τουρνικέ που δεν έχουν ακόμα μπει και δεν πρόκειται να έχουν μπει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, από την τηλεόραση και ο φετινός τελικός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο τελικός του Conference στην Ουγγαρία και του Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!