ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ολυμπιακός δεν παίζει σίγουρα ούτε… Ευρώπη του χρόνου αν δεν το γυρίσει με ΠΑΟΚ και δεν κάνει νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Και όμως ο Ολυμπιακός υπάρχει περίπτωση του χρόνου να μην παίζει Ευρώπη και δεν τη λες και αμελητέα.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ολυμπιακός δεν παίζει σίγουρα ούτε… Ευρώπη του χρόνου αν δεν το γυρίσει με ΠΑΟΚ και δεν κάνει νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και ενώ το σκορ της Τούμπας είναι 1-0 μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι δεν παίζουν ούτε… Ευρώπη του χρόνου αν δεν πάρουν τον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα, στις 29 Μαρτίου ή δεν κάνουν το 2×2 στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, καθώς στις 29 Μαΐου θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για ελληνικό σύλλογο.

Όμως, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κάνει απίστευτα πράγματα, αυτή τη στιγμή και με το σκορ στην Τούμπα (27ο λεπτό) στο 1-0, ο Ολυμπιακός για να παίξει στην Ευρώπη πρέπει να πάρει και τα δύο επόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ή να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ (σ.σ. και να πάρει και το πρωτάθλημα αν κάνει το 3Χ3) ή σε περίπτωση που χάσει πάνω από ένα παιχνίδι να πάρει τον τελικό με την Φιορεντίνα.

Αν χάσει λοιπόν δύο παιχνίδια και χάσει και στον τελικό του Conference δεν παίζει Ευρώπη του χρόνου καθώς δεν είναι σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Live ενημέρωση: Ο Τάισον κάνει το 1-0 στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός θα το πάνε μέχρι τέλους ή «δώρο» στην ΑΕΚ;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ολυμπιακός δεν παίζει σίγουρα ούτε… Ευρώπη του χρόνου αν δεν το γυρίσει με ΠΑΟΚ και δεν κάνει νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.