ΠΑΟΚ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό «σήκωσε» τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό «σήκωσε» τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του

Αρχηγική εμφάνιση. Απόλυτος πρωταγωνιστής. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την εμφάνιση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος winger κατάφερε να «σηκώσει» τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που είχαμε γράψει στο Sportime, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει πολλά από τον Ζίβκοβιτς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στηρίζει τις ελπίδες του σε εκείνον καθώς εκτός από την αγωνιστική προσφορά του, επηρεάζει άμεσα και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό «σήκωσε» τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του

Ο Zile από την πλευρά του, με 17 γκολ και 12 ασίστ έως τώρα στη σεζόν, απέδειξε γιατί μπορεί να είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει προαναγγείλει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στο φινάλε της σεζόν (ετοιμάζεται να βάλει κοστούμι) και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δείχνει ο κατάλληλος για τη διάδοχη κατάσταση.

Δεν είναι μόνο το ένα γκολ και η μια ασίστ κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά κυρίως τα όσα έδωσε πνευματικά.

Αρκούσε κανείς να κρατήσει το βλέμμα του στον 27χρονο, προκειμένου να αντιληφθεί τις κινήσεις του προς τους συμπαίκτες του.

Από το ξεκίνημα του ντέρμπι ξεσήκωνε συμπαίκτες αλλά και την κερκίδα της Τούμπας με τα χέρια του.

Έβγαινε πρώτος στην μπάλα σχεδόν σε κάθε μονομαχία. Ενδεικτικό της διάθεσης του.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε ανάγκη μια τέτοια εμφάνιση. Μετά από καιρό είναι η αλήθεια, ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής, δίνοντας μια γεύση από το μέλλον. Καλώς εχόντων των πραγμάτων για τον ίδιο, αυτός θα βγει μπροστά στον ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό «σήκωσε» τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.