MEDIA

Eurovision 2024: Η Μαρία Σολωμού στηρίζει Αλευρά – Καλούτα και την λέει στους επικριτές

Η Μαρία Σολωμού στηρίζει Αλευρά - Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision 2024
Eurovision 2024: Η Μαρία Σολωμού στηρίζει Αλευρά – Καλούτα και την λέει στους επικριτές

Συνεχίζονται τα… απόνερα της Eurovision 2024 με τους πάντες να σχολιάζουν όχι μόνο τη Μαρίνα Σάττι, τους χορευτές, τον ενδυματολόγο και τον σκηνοθέτη της αλλά και τους παρουσιαστές Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα που δεν άφησαν και τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Σειρά στους σχολιασμούς πήρε η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού που στήριξε Αλευρά και Καλούτα σημειώνοντας πως καλύτερα θα ήταν να το σχολίαζαν οι έξυπνοι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2024: Η Μαρία Σολωμού στηρίζει Αλευρά – Καλούτα και την λέει στους επικριτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα