MEDIA

Maestro season 2: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix

Χαμός στο Maestro season 2!
Maestro season 2: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix

Maestro season 2: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι το Maestro 2 να κάνει πρεμιέρα στο Mega με τη συνέχεια της συναρπαστικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που σάρωσε τα πάντα στον πρώτο κύκλο της.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει τη μεγάλη την Πέμπτη 16/5 στις 22:40 και αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση καθώς η ιστορία έχει μείνει σε μια κρίσιμη καμπή.

Maestro season 2: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix

Τεράστιο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε.

Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν.

Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Maestro 2 – Δείτε το trailer από την πρεμιέρα του Β΄κύκλου της σειράς του Mega:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Maestro» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του

Maestro 2: Αυτή η γυναίκα αλλάζει τη ζωή της Κλέλιας

Maestro: Τέλος Αντώνης με Σπύρο – Ο βρώμικος ρόλος της Αλεξάνδρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Maestro season 2: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα