ΚΑΙΡΟΣ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία – Νέες ανατροπές την επόμενη εβδομάδα!

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε και πάλι τις προβλέψεις του για το πώς θα κινηθεί ο καιρός!
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία – Νέες ανατροπές την επόμενη εβδομάδα!

Όλο και πιο καλοκαιρινό γίνεται ο καιρός και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μας ενημερώνει με τις προβλέψεις του για τα όσα θα δούμε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, θα έχουμε μία θερμή εισβολή, η οποία θα διαδεχτεί το βροχερό καιρό που είχαμε μέχρι σήμερα.

Μέχρι την Παρασκευή, οι βροχές θα κόψουν σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια θα ανέβει πολύ η θερμοκρασία, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 29 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο πριν γίνουν όλα αυτά, θα δούμε ένα διαφορετικό… πρόσωπο.

Για σήμερα, Τρίτη, βροχερός θα είναι ο καιρός στα δυτικά και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, ενώ βροχές αναμένονται και στην Αττική, προς τα βόρεια και δυτικά του νομού. Σήμερα, ο υδράργυρος κατρακυλά λίγο περισσότερο, με το θερμόμετρο να δείχνει έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη η αστάθεια περιορίζεται στην κεντρική και βόρεια χώρα και την Πέμπτη εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα πριν υποχωρήσει εντελώς.

Από την Παρασκευή η αστάθεια φεύγει και μία θερμή αέρια μάζα «κυκλώνει» τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Η συνέχεια είναι καλύτερη, καθώς το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος να σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Το κύμα ζέστης θα είναι ισχυρό ιδιαίτερα στα νότια.

Τέλος, ο γνωστός μετεωρολόγος του OPEN ξεκαθάρισε ότι και η θερμοκρασία της θάλασσας ανεβαίνει και θα πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά μας μπάνια.

Την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα δούμε και πάλι πτώση της θερμοκρασίας, όπου θα επανέλθει σε κανονικές συνθήκες για την εποχή.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Δείτε τα όσα αναφέρει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία – Νέες ανατροπές την επόμενη εβδομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.