ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιέγκο Κάρλος της Άστον Βίλα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς! Άουτ από το 1 μέτρο! (vid)

Απίστευτο στιγμιότυπο στο Άστον Βίλα - Λίβερπουλ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κάρλος.
Ο Ντιέγκο Κάρλος της Άστον Βίλα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς! Άουτ από το 1 μέτρο! (vid)

Ένα τρελό ματς παίχτηκε στην Premier League εκεί όπου η Άστον Βίλα πήρε την ισοπαλία από τη Λίβερπουλ με 3-3 και βρίσκεται αγκαλιά με το εισιτήριο του Champions League.

Όταν σε ματς που μπήκαν 6 γκολ όμως, με το τελευταίο να μπαίνει στο 98′, η φάση του αγώνα δεν είναι ένα από τα γκολ αλλά μία χαμένη ευκαιρία, τότε ξέρεις ότι έχεις κάνει κάτι τρελό Ντιέγκο Κάρλος!

Λίγα 24ωρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (με τον Μαρτίνες να επιβεβαιώνει τη σημασία της ήττας), η Άστον Βίλα είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Λίβερπουλ. Ένα έργο το οποίο ο κεντρικός αμυντικός της φρόντισε να κάνει ακόμη πιο δύσκολο με αυτό που έχασε!

Με το σκορ στο 1-2 στο 36′ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση. Ο Μπέιλι έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Ντιέγκο Κάρλος πετάχτηκε και κατάφερε να τη στείλει άουτ από το 1 μέτρο! Αναμφίβολα ήταν η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς στην Αγγλία!

Μάλιστα πριν κάνει το πλασέ σπρώχνει τον Γουάτκινς από δίπλα του για να πάρει αυτός την πάσα με την κατάληξη να είναι τραγική:

Το στιγμιότυπο έγινε γρήγορα viral με τον παίκτη να κατακρίνεται από ποδοσφαιριστές και κόσμο. Μάλιστα στο sky sports ανέλυσαν την φάση δείχνοντας ότι από εκείνη τη θέση το ποσοστό επιτυχίας είναι 99%! Ο Ντιέγκο Κάρλος όμως κατάφερε να πάει κόντρα στη στατιστική…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντιέγκο Κάρλος της Άστον Βίλα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς! Άουτ από το 1 μέτρο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις